Danish (Denmark)

Spar Nord Bank A/S' halvårsrapport for 1. halvår 2019

Spar Nords regnskab for første halvår 2019 viser et resultat efter skat på 546 millioner kroner, svarende til en egenkapitalforrentning på 12,4 procent. Resultat trækkes blandt andet op af et højt aktivitetsniveau og lave nedskrivninger samt en vækst i kreditformidlingen som vidner om, at Spar Nord fortsætter med at vinde markedsandele. Bankens ledelse betegner resultatet som tilfredsstillende og fastholder forventningerne til hele året til niveauet 850-950 millioner kroner efter skat.

Bag om halvårsregnskab 2019

Spar Nord har 15. august offentliggjort regnskab for første halvår 2019. Med et resultat på 546 millioner kroner efter skat, svarende til en egenkapitalforrentning på 12,4 procent, betegnes regnskabet som tilfredsstillende. Se administrerende direktør Lasse Nybys kommentarer til regnskabet i videoen her.

Webcast: Præsentation af halvårsrapport 2019

Se administrerende direktør Lasse Nyby præsentere regnskabet for første halvår 2019.

Rune Brandt Børglum

Head of Investor Relations
Det er min vigtigste opgave at sikre, at Spar Nord til enhver tid stiller retvisende, relevant og rettidig information til rådighed for bankens interessenter. Ring eller skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.
25 27 07 40 Send mail